Ecologisch gelooide duurzame schapenvachten

Bij schapenvacht kopen kun je terecht voor een écht ecologische en duurzame schapenvachten. Een kwaliteitsproduct dat op de meest diervriendelijke manier wordt verkregen en tegelijkertijd ook nog eens ecologisch wordt geproduceerd. De vachten van Schapenvachtkopen.nl zijn ecologisch gelooid, dit betekent dat onze vachten biologisch afbreekbaar zijn en met liefde voor dier, milieu en mens verwerkt worden. Bij dit proces worden er dus geen zware chemicaliën of giftige stoffen gebruikt tijdens de productie. Daarnaast voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij keuren de schapenvachten voor verkoop, daardoor voldoet het schapenvacht dat u ontvangt aan hoge kwaliteitsnormen. Voor echte ecologische schapenvachten moet je dus bij Schapenvachtkopen.nl zijn.

 

Blij schaap garantie

Schapenvachtkopen.nl biedt hiernaast de “Blij schaap garantie” aan haar klanten. De “Blij schaap garantie” houdt in dat de schapen genoeg ruimte hebben gekregen om te kunnen grazen en daardoor een fijn leven hebben gehad.  Daarnaast garanderen wij ook dat Schapenvachtkopen.nl alleen gebruik maakt van restproducten om onze eindproducten te produceren, u ontvangt dus een duurzaam product wanneer u bij Schapenvachtkopen.nl bestelt. Alle schapenvachten die in onze webshop te koop zijn, krijgen dus een tweede functie. De schapen worden nooit gehouden voor enkel hun vacht of huid. U kunt dus met een gerust hart een schapenvacht bestellen op Schapenvachtkopen.nl. De vachten zijn in vele verschillende kleuren en patronen te bestellen. Schapenvachtkopen.nl verkoopt bijvoorbeeld kortharige, langharige maar ook gekrulde vachten. Op zoek naar een uniek exemplaar? Neem een kijkje tussen onze Schaaperieure vachten. Kortom, voor ieder wat wils!

Liefde voor dieren

De eigenaar van Schapenvachtkopen.nl, Lennart Holtkamp, is opgegroeid tussen de dieren. Als zoon van 2 dierenartsen is hij grootgebracht met het idee dat een dier met respect behandeld moet worden. Liefde voor dieren stond in huis dus centraal. Daarnaast is Lennart van kleins af aan al geïnteresseerd in de werking van de natuur en het behoud van de natuur. Schapenvachtkopen.nl is voortgekomen uit Lennarts voorliefde voor dieren en interesse in behoud van de natuur. Lennart heeft de overtuiging dat alles in de natuur een tweede leven verdient. Dit maakt hij tegenwoordig waar met het ‘redden’ van de schapenvachten uit de melk of vleesindustrie. De schapen worden nooit gehouden voor hun vacht, het is een restproduct uit de melk of vleesindustrie, de schapenvachten die normaal weg zouden worden gegooid geeft hij nu een tweede leven. Dit maakt de schapenvachten van Schapenvachtkopen.nl een heel duurzaam product.

 

 

 

 

Duurzame schapenvacht