Bij iedere bestelling ontvangt u een gratis mini vacht cadeau!

 

Ook konijnenvachten geven wij bij schapenvachtkopen.nl graag een ‘tweede leven’. Dit geldt ook voor onze mooie knusse konijnenvachtjes. Als u bij schapenvachtkopen.nl een schapenvacht bestelt, krijgt u een mini vacht van ons cadeau ter waarde van €11,99.

 

Uw huis nog net een beetje knusser? Net als onze schapenvachten zijn de konijnenvachten ook een sfeermaker in huis. Daarom krijgt u van ons een gratis bijpassende mini vacht bij uw bestelling om uw huis nóg knusser te maken. De konijnenvacht is, net als onze schapenvachten, een restproduct uit de vleesindustrie. De restproducten die overblijven en normaal gesproken worden vernietigd worden door schapenvachtkopen.nl ingekocht en als het ware ‘hergebruikt’. Met uw aankoop geeft u dit product een ‘tweede leven’ bij uw thuis in de woonkamer. Zo bent u gegarandeerd van een ecologisch verkregen schapenvacht, die ook nog eens op 100% natuurlijke wijze bewerkt wordt. Wilt uw meer weten over onze werkwijze? Klik hier voor meer informatie.

 

Waarom is een konijnenvachtje zo fijn?
Natuurlijk zijn alle vachten die schapenvachtkopen.nl aanbiedt erg warm en zacht, maar de konijnenvachtjes spannen daarin de kroon. Door het bescheiden formaat van dit mini vachtje is deze ideaal te gebruiken als decoratie op tafel of op een dienblad met kaarsen voor een sfeervolle uitstraling. Kortom, een leuke aanvulling naast uw heerlijk zachte schapenvacht!

 

Let op: maximaal één gratis mini vachtje per bestelling. De kleur is afhankelijk van de actuele voorraad. Deze vacht is niet geschikt voor huisdieren.