Toont alle 8 resultaten

Exclusieve schapenvachten

Bent u op zoek naar een exclusief schapenvacht voor bij u thuis op de bank? Schapenvachtkopen.nl heeft een uitgebreide collectie met bijzondere exclusieve schapenvachten. Deze vachten zijn nog specialer dan de schapenvachten uit onze reguliere collectie. Deze vachten worden stuk voor stuk met de hand voor u geselecteerd. Er wordt daarbij gelet op de kleur van de vacht en op de herkomst. De vachten uit de specials collectie hebben een uniek randje. De vachten onderscheiden zich door hun kleur, herkomst of uitzonderlijke kwaliteit. Bent u dus op zoek naar een uniek exemplaar? Dan past een vacht uit de specials collectie perfect bij u!

Heeft u een vacht gevonden die bij uw wensen aansluit? Wacht dan niet te lang. De vachten uit onze specials collectie zijn zeldzaam en gewild, we ontvangen daarom ook maar een minimale voorraad. Om er zeker van te zijn dat een van deze vachten bij u in huis ligt is het dus van belang dat u er snel bij bent.

De kleur van de specials collectie

In onze specials collectie vind u unieke vachten: van een superzachte donkerbruine schapenvacht tot een bruin-witte IJslandse schapenvacht met krullen. Niet alleen voor egale vachten bent u bij ons aan het juiste adres, ook gevlekte en gemêleerde vachten kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar een schapenvacht in een unieke kleur of met een uniek patroon? Ook die hebben een plekje in onze specials collectie.

De kwaliteit de specials collectie

Iedere vacht wordt door ons team met de hand geselecteerd. Voldoet een vacht aan de kwaliteitseisen die schapenvachtkopen.nl stelt? De vacht wordt pas opgenomen in onze specials collectie als deze aan alle kwaliteitseisen voldoet. Hierdoor ontvangt u niet alleen een hele bijzondere, maar ook een zeer duurzame, kwalitatieve en exclusieve schapenvacht bij u in huis.

De herkomst van onze bijzondere schapenvachten

Bij Schapenvachtkopen.nl hechten wij enorm veel waarde aan de herkomst van onze schapenvachten. Dit houdt in dat alle producten restproducten zijn uit de vleesindustrie, deze producten worden normaal gesproken weggegooid. Geen enkel schaap wordt gehouden voor zijn vacht. Hiermee is ons product dus volledig duurzaam en handelen wij op de meest diervriendelijke manier. Door een goede behandeling ontstaat er een duurzaam product dat nog jarenlang meegaat. Alle schapenvachten uit onze specials collectie zijn afkomstig van verschillende Europese, ecologische looierijen. Ecologisch gelooid houdt in dat de schapenvacht op een milieuvriendelijke manier wordt bewerkt, zo worden er bijvoorbeeld geen chemische of schadelijke producten gebruikt bij het produceren van het eindproduct.

Vragen

Wij behouden intensief contact met onze looierijen. Heeft u een vraag over een product? Wij vertellen u met liefde en plezier meer over onze specials collectie of de reguliere collectie.

×

Whatsapp met ons!

×