Toont alle 9 resultaten

Gekrulde schapenvachten

Op zoek naar een gekrulde schapenvachten?

 

Schapenvachtkopen.nl heeft een ruim assortiment aan vachten. Wij bieden onze klanten een divers assortiment neutrale schapenvachten, maar ook vachten met verschillende patronen en haarlengtes. Bij schapenvachtkopen.nl bent u gegarandeerd van een ruime keuze en hoge kwaliteit. Onze grote schapenvachten worden met de hand geselecteerd door ons team en gekeurd op kwaliteitseisen.

 

De gekrulde schapenvachten dienen perfect als vloerkleed of als decoratie voor op een ruime bank. Een gekrulde schapenvacht staat daarnaast perfect over een stoel, de haren zijn langer waardoor ze mooi over de stoel heen krullen. Omdat we bij Schapenvachtkopen.nl alleen echte schapenvachten verkopen is ieder product bijzonder en uniek. Het schapenvacht dat u bestelt kan daardoor dus iets afwijken van de afbeelding op de foto.

 

Net als de gewone collectie worden onze gekrulde schapenvachten uitgezocht op hoogste kwaliteitseisen. Ook deze vachten zijn ecologisch gelooid en op de meest diervriendelijke wijze geproduceerd. Wilt u meer lezen over onze werkwijze? Lees hier meer over ons werkproces.

 

Ook de gekrulde vachten zijn in verschillende kleuren te koop. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

×

Whatsapp met ons!

×